Renovering af staldbygning og landbrugsbygning

Hos Nordic Total Byg nær Esbjerg, Kolding og Haderslev tilbyder vi renovering af staldbygning og landbrugsbygning. Det kan også være en ombygning af en stald eller en lade. Vi har over 15 års erfaring med alle former for ombygning og renovering af staldbygning med videre.

Ombygning, reparation og renovering af staldbygning

Vi udfører alle former for renoveringsarbejde på staldbygninger og lader. Det strækker sig fra mindre reparationer af gulve og vægge til komplet renovering af staldbygning, lade eller malkebygning. Vores fem arbejdsbiler køre dagligt rundt i hele landet for at udføre renoveringsopgaver.

Vi kan blandt andet tilbyde:​

  • Murerarbejde
  • Pålægning af staldgulv
  • Pålægning af garagegulv eller værkstedgulv
  • Renovering af staldbygning eller lade
  • Epoxygulve og epoxyvægge
  • Og så videre


Vi kan levere den komplette løsning til dig, og det sker altid inden for aftalt tid og pris. Vi har foretaget renoveringsarbejde på et meget stort antal staldbygninger over hele Danmark. Nederst på siden kan du se billeder fra en række udvalgte opgaver inden for staldrenovering.

Kontakt os for at få et tilbud på lade- og staldrenovering

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om lade- og staldrenovering med videre. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud på renovering af staldbygning, lade eller lignende.


Du kan ringe på telefon 23 23 29 88 for at aftale et møde eller stille spørgsmål. Du kan også sende en e-mail til os på inga@nordicstaldkemi.dk​.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave…

Nordic Total Byg
Industriparken 15
6630 Rødding

Tlf.: 23 23 29 88

inga@nordicstaldkemi.dk​

Renovering af staldbygninger og industri
​– specialist i epoxygulve & -vægge

Renovering af staldbygninger og industri – specialist i epoxygulve & -vægge

Firmainformation

Nordic Total Byg ApS

CVR: 33580029

Kontakt os

Telefon: 23 23 29 88

E-mail: inga@nordicstaldkemi.dk