Murer til landbrug, husdyrbrug og værksteder

Hos Nordic Total Byg nær Kolding, Esbjerg og Haderslev murer vi for både private og erhverv, men mange af vores kunder er landbrug, husdyrbrug og værksteder samt andre erhverv. Vi har mange års erfaring som murer, og vi udfører også renoveringsarbejde på staldbygninger og landbrugsbygninger med videre.

Mange års erfaring som murer for landbrug og husdyrbrug

Vi er specialiseret i stalde og erhvervsbygninger, og vi laver også gulve samt renovering af gulve. Det kan være både lader og stalde, herunder bygninger med malkeanlæg, samt garager, hvor vi også laver gulve og vægge.

Vi har mere end 15 års erfaring som murer og gulvmand, og vi har udført flere tusinde projekter for især landbrug og husdyrbrug. Dagligt kører vores fem arbejdsbiler rundt i hele landet, hvor vores medarbejdere murer, lægger gulve og renoverer samt udfører andre mureropgaver.

Vi laver mange staldgulve, værkstedgulve og garagegulve, og det kan være med epoxy. Det kan også være epoxyvægge. Epoxy er både slidstærkt og tæt, og dertil kommer, at det er syrefast. Det opfylder alle krav til holdbarhed, sikkerhed, dyrevelfærd, hygiejne og nem vedligeholdelse.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på mureropgaver

Hvad koster en murer? Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde inden for gulv- og mureropgaver. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på murerarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 23 23 29 88 for at aftale nærmere om vores murerarbejde, eller du kan sende en e-mail til os på ntb@nordictotalbyg.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave…

Nordic Total Byg
Industriparken 15
6630 Rødding

Tlf.: 23 23 29 88
ntb@nordictotalbyg.dk

Renovering af staldbygninger og industri
​– specialist i epoxygulve & -vægge

Renovering af staldbygninger og industri – specialist i epoxygulve & -vægge

Firmainformation

Nordic Total Byg ApS

CVR: 35484590​

Kontakt os

Telefon: 23 23 29 88

E-mail: ntb@nordictotalbyg.dk