Gulvlægning i stalde, bygninger og private hjem

Hos Nordic Total Byg nær Kolding, Haderslev og Esbjerg tilbyder vi forskellige former for gulvlægning. Vi er specialiseret i stalde, men vi lægger også gulve i andre erhvervsbygninger samt for private såsom garagegulve. Vi udfører gulvlægning af epoxy, men vi tilbyder også mange andre former for gulvbelægninger.

Over 15 års erfaring med alle former for gulvlægning

Vi har mere end 15 års erfaring med gulve og vægge, hvor vi har udført flere tusinde projekter. Dagligt kører vores fem arbejdsbiler i hele landet, hvor en professionel gulvmand udfører gulvlægning. Vi arbejder især for landbrug og husdyrbrug, men også for industri og håndværk. Desuden tilbyder vi lægning af gulv for private.

Det særlige ved epoxygulve er, at de er utrolige slidstærke og tætte, men også syrefaste. Endvidere er de nemme at rengøre, og de kan naturligvis modstå højtryksrensning. Et epoxygulv opfylder med andre ord alle krav til holdbarhed, sikkerhed, dyrevelfærd, hygiejne og nem vedligeholdelse. Dertil kommer, at vi tilbyder mange forskellige farver ved gulvlægning.

Kontakt os for at få et tilbud på pålægning af gulv

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om pålægning af gulv, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på gulvlægning.

Du kan ringe på telefon 23 23 29 88 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på ntb@nordictotalbyg.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave…

Nordic Total Byg
Industriparken 15
6630 Rødding

Tlf.: 23 23 29 88
ntb@nordictotalbyg.dk

Renovering af staldbygninger og industri
​– specialist i epoxygulve & -vægge

Renovering af staldbygninger og industri – specialist i epoxygulve & -vægge

Firmainformation

Nordic Total Byg ApS

CVR: 35484590​

Kontakt os

Telefon: 23 23 29 88

E-mail: ntb@nordictotalbyg.dk