​Epoxygulv og epoxy-vægge til husdyrbrug

Hos Nordic Total Byg nær Kolding, Haderslev og Esbjerg kan vi etablere enhver form for epoxygulv samt alt i epoxy-vægge, og det er naturligvis i absolut bedste kvalitet. Vi har udført mere end 2.000 projekter med epoxy i løbet af de sidste 15 år, og vores fem arbejdsbiler kommer i hele landet for at lave epoxy-vægge eller etablere et slidstærkt epoxygulv.​

Epoxy-vægge og epoxy-gulve er slidstærke og syrefaste

Gennem mere end 15 år har vi gennemført utallige projekter over hele landet, og vores med fem arbejdsbiler kommer på nye opgaver i hele Danmark for at arbejde med epoxy-vægge og -gulve. Vi er sandsynligvis det firma, som har den største erfaring inden for enhver form for epoxygulv og -væg.​

Epoxy er det ideelle materiale til gulve og vægge i staldbygninger samt ved malkeanlæg, eftersom det er utrolig slidstærkt og tæt, men også syrefast. Samtidig kan det leveres med forskellige kornstørrelser (fra 1 til 10 millimeter), således man opnår et særdeles slidsikkert gulv.Endvidere kan både vægge og gulve nemt rengøres, og begge områder kan modstå højtryksrensning.

Et epoxygulv og en epoxyvæg opfylder dermed alle krav til holdbarhed, sikkerhed, dyrevelfærd, hygiejne og nem vedligeholdelse. Dertil kommer, at det kan leveres i mange forskellige farver.

​​

Epoxy-vægge og epoxygulve fra Nordisk Total Byg er udført efter de absolut bedste håndværksmæssige metoder, således at vi kan love, at gulvet er vedligeholdelsesfrit i mere end 10 år. Dertil kommer en garanti på 5 år.

​​

Kontakt os for at få et tilbud på slidstærkt epoxygulv

Hvad koster epoxygulv? Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om epoxy-vægge og epoxygulve, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 23 23 29 88 eller skrive til inga@nordicstaldkemi.dk​.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave…

Nordic Total Byg
Industriparken 15
6630 Rødding

Tlf.: 23 23 29 88

inga@nordicstaldkemi.dk​

Renovering af staldbygninger og industri
​– specialist i epoxygulve & -vægge

Renovering af staldbygninger og industri – specialist i epoxygulve & -vægge

Firmainformation

Nordic Total Byg ApS

CVR: 33580029

Kontakt os

Telefon: 23 23 29 88

E-mail: inga@nordicstaldkemi.dk